Стилски трикови во бременоста #3

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Мојот омилен дезен се дефинитивно пругите, без разлика дали станува збор за црно-бела комбинација, класично морнарска или пак други бои. Често пати знам да ги разиграм пругите со друг дезен, на пример цветен (што најчесто може да се види во кул откачените парчиња на Desigual) или пак друга боја.

Во текот на бременоста од почетокот па се до денес, а верувам и до крај на летово ова ми е едно од најудобните парчиња облека: стреч фустан кој магично расте заедно со моето меше.

© photos by Mitze

 

Sharing is caring!

Leave a Reply