Стилски трикови во бременоста #2

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Широки здолништа со висок струк и ластик. Самиот ластик овозможува прилагодување на здолништето над мешето без да се издеформира неговиот облик.  Исто така, ова е одличен начин да ги носите вашите омилени кошули, и притоа да ги камуфлирате незакопчаните копчиња во пределот на мешето 🙂

© photos by Mitze

Sharing is caring!

Leave a Reply