Fit & Strong #3месециТФМ

Мојот три месечен циклус на вежбање со термофизичката метода (#3месециТФМ) во Fit Family го заокружив со одлични резултати.  Вкупно имам изгубено 20 цм во обем на различни делови од телото, и минус 5 килограма. Ги стопив маснотиите, а ја зголемив мојата мускулна маса. Метаболизмот ми се подобри и по секој тренинг се чувствувам енергично и исполнето.

Никогаш не е доцна да го промените вашиот животен стил и да започнето да го живеете секојдневието со здрави навики. Промената започнува денес! Закажете ја вашата консултација во Fit Family на 02/3123-127

 

Sharing is caring!

Leave a Reply