Во пресрет на пролетта: обои ме зелено

Новата колекција на Марела нуди живи прекрасни принтови кои го навестуваат будењето на природата, а воедно и доаѓањето на моето омилено годишно време: пролет! Го препознав мојот стил во парчињата на пролетната колекција, посебно моето омилено парче: ѕвонести сукњи со висок струк.

Ве оставам во дружба на Калиопи 🙂

во соработка со Магнетик и Марела

слики од Елена Фиданска

Sharing is caring!

Leave a Reply