Скршнување од зимското сивило

Кон крајот на минатата година учевствував во моден предизвик организиран од C-THRU MACEDONIA во соработка со модните блогерки Александра од Majestic by Alex и Даниела од DGjurovska. Дигиталната активација на брендот беше кампањата со тема Make a Statement. Како победник, бев наградена со ваучер од ЗАРА и заедно со Александра и Даниела се впуштивме во шопинг дружење. Ова се парчињата кои ги одбравме. #cthrumakeastatement #cthrumakedonija

Фотосесијата е од моето патување во Тајланд.

photos by Mitze

Sharing is caring!

Leave a Reply