Warm and cozy, dressy and sparkly with Magnetik Group

Заедно со модната блогерка Емилија од Miss Urban Vibe и Магнетик груп, решивме да го прошараме зимското сивило, а воедно да ви дадеме стилски идеи за празничните дружења, како и идеи за поклони со кои би ги израдувале вашите најдраги.

Penny Black & Marella

Yamamay

Penny Black

Yamamay

Marella

Marella & Max Mara Weekend

photos by Ivana Drakulevska

Sharing is caring!

Leave a Reply