Вкусови од детството: ресана смуди

Подготвување:

  • 300 мл кокосово млеко (може и обично)
  • две банани
  • 1 лажица какао ( доколку сакате погорко може да доставите уште пола лажица какао)
  • 1 лажичка кокосово масло
  • сок од еден портокал

Наздравје!

img_2135

img_2143

img_2146

Sharing is caring!

Leave a Reply