Овесна каша за добро утро

Една порција овесна каша:

200 мл бадемово млеко

4 лажици овесни снегулки

1 лажица гоџи бобинки

1 лажица семки од тиква

1 лажица семки од сончоглед

1/2 праска

1/2 банана

  • за да омекнат овесните снегулки,  потопете ги во млеко мин. 30 мин пред конзумирање

 

new3

new1

Sharing is caring!

Leave a Reply