Читај!/ Read!

Овој пат појдов во „Или-или“ со цел да си ги купам книгите на трите финалисти за роман на годината 2016: „Телото во кое трeба да се живее“ од Петар Андоновски, „Три минути и 53 секунди“ од „Берт Стајн“ (Бранко Прња) и „Невидливи љубови“ на Владимир Јанковски, мојот фаворит.

Кој беше вашиот фаворит?

Пишете препорака за добра книга.

IMG_0590

IMG_0591

IMG_0596

IMG_0600

wearing: Custom-made skirt, Biana shoes boots (store PAMS), Mona purse, Banana Republic sweater , Zara vest, Ray-ban  sunglasses

photos by Mitze

Sharing is caring!

Leave a Reply