T²= Towel Turban

Кога одите на плажа и со себе носите многу работи, олеснете си го товарот: пешкирот замотајте го на глава; ем ќе ве штити од сонце, ем ќе биде вашиот cool моден додаток. Што мислите?

46

41

wearing: Stradivarius skirt, Promod shirt, Rayban sunglasses

photos by Mitze

 

Sharing is caring!

Leave a Reply