Смуди со капини и несолена урда/ Blueberries & Ricotta Smoothie

Ништо поубаво од тоа да ви започне денот со чаша здравје. Во блендер измешајте:

1 чаша капини

1 чаша несолена урда

1 1/2 чаша вода

лажици мед

Чаша полна протеини, антиоксиданси и витамини.

IMG_1463

IMG_1466

IMG_1467

Sharing is caring!

Leave a Reply