За мене / About

Моето име е Јелена и јас сум уредничката на овој блог кој претставува креативно изложбено катче за моите модни и кулинарски приказни. Вашите коментари, идеи и прeдлози за соработка се секогаш добредојдени.

My name is Jelena and I am the editor of this blog which stands for a creative nook where I share my fashion and culinary stories. Your comments, ideas and collaboration offers are always welcome.

Sharing is caring!